Printuri

Va oferim o gama variata de printuri personalizate incepand de la o carte de vizita, flyer, meniu restaurant pana la cele mai mari dimensiuni de bannere. Avem serviciu de creatie grafica adaptat cerintelor dvs, iar calitatea printurilor se ridica la cele mai inalte standarde.

Imi plac etichetele de pret laminate, sunt rezistente si usor de personalizat cu markerul.

Iulia Mincu - director macelarie

Comparare Produse (0)

Etichete de pret laminate 5x7cm personalizate special pentru a fi expuse in vitrine la mezeluri, prajituri, branzeturi.. etc. Pretul se scrie cu markerul ( daca se foloseste cel de whiteboard, atunci se poate sterge mai usor). Se poate sterge cu acetona sau alt tip de diluant. Rescrierea se face la cel putin 1 ora dupa ce a fost sters.

2.02RON

Etichete de pret laminate 7x10cm special pentru a fi expuse in vitrine la mezeluri, prajituri, branzeturi.. etc. Pretul se scrie cu markerul ( daca se foloseste cel de whiteboard, atunci se poate sterge mai usor). Se poate sterge cu acetona sau alt tip de diluant. Rescrierea se face la cel putin 1 ora dupa ce a fost sters.

2.02RON

Etichete de pret laminate 7x10cm personalizate special pentru a fi expuse in vitrine la mezeluri, prajituri, branzeturi.. etc. Pretul se scrie cu markerul ( daca se foloseste cel de whiteboard, atunci se poate sterge mai usor). Se poate sterge cu acetona sau alt tip de diluant. Rescrierea se face la cel putin 1 ora dupa ce a fost sters.

2.14RON
SALE
-19%
Etichete de Pret Laminate cu Suport Plastic special pentru a fi expuse in vitrine la mezeluri, prajituri, branzeturi.. etc. La cerere printarea se face pe carton de hartie si se imbraca in folia laminata complet. Pretul se scrie cu markerul ( daca se foloseste cel de whiteboard, atunci se poate sterge mai usor).
4.05RON5.00RON
SALE
-22%
Etichete de Pret personalizate (laminate + suport plastic) special pentru a fi expuse in vitrine la mezeluri, prajituri, branzeturi.. etc. Printarea se face pe carton din hartie si se imbraca in folia laminata complet. Pretul se scrie cu markerul ( daca se foloseste cel de whiteboard, atunci se poate sterge mai usor)
4.28RON5.47RON