Termeni si conditii

Site-ul e-brand.ro, denumit in continuare “e-brand.ro”, este detinut si administrat de societatea E-BRAND DEVELOPMENT SRL., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 17829365, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/1451/2005, cu sediul in Strada Chirca nr 48, Magurele, Ilfov, Romania. Tel.:  0314365058; E-mail: office@e-brand.ro. 

Navigarea pe site-ul e-brand.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.  e-brand.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre e-brand.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul ,Comenzii.

1. Definitii

Utilizator  – orice persoana care viziteaza site-ul e-brand.ro ;

Client - persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

Produse si Servicii - orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

Vanzator – societatea E-BRAND DEVELOPMENT SRL., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 17829365, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/1451/2005, cu sediul in Strada Chirca nr 48, Magurele, Ilfov

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

2. Drepturile de proprietate Intelectuala 

Continutul site-ului e-brand.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea E-BRAND DEVELOPMENT SRL. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul E-BRAND DEVELOPMENT SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

E-BRAND DEVELOPMENT SRL. poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului e-brand.ro.

3. Exonerarea de raspundere

E-BRAND DEVELOPMENT SRL. nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la e-brand.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, e-brand.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. E-BRAND DEVELOPMENT SRL. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

E-BRAND DEVELOPMENT SRL. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul e-brand.ro, acestea fiind puse la dispozitia E-BRAND DEVELOPMENT SRL. de catre furnizori.

Informatiile incluse pe e-brand.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa office@e-brand.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

4. Prelucrarea datelor cu caracter personal

E-BRAND DEVELOPMENT SRL. Este in curs de inregistrare in Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal sub numarul general 0018160

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, data si locul nasterii, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, imagine, date de geolocalizare/date de trafic.

Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe e-brand.ro, va primi comunicari comerciale din partea e-brand.ro doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.

Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. e-brand.ro va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte. 

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, e-brand.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe e-brand.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a e-brand.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre e-brand.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

5. Pretul

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe site.

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului e-brand.ro sunt exprimate in Lei si contin T.V.A., astfel: produse si servicii – T.V.A. in procent de 20%.

6. Facturare – plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

1. Plata ramburs la livrare, direct la curier

2. Plata prin transfer bancar in urma emiterii unei proforme, iar livrarea se va face imediat ce avem plata confirmata.

7. Garantia

Pentru produsele achizitionate din magazinul online e-brand.ro se asigura garantie in conformitate cu Certificatul de garantie aferent fiecarui produs. Persoana juridica ce asigura garantia este cea mentionata pe Certificatul de garantie al produsului.

Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:

 • produsul sa fi fost cumparat de la e-brand.ro si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;
 • sa respecte instructiunile de folosire si sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator;
 • sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal cu care a cumparat produsul;
 • sa pastreze ambalajul original si toate accesoriile care au venit in acesta, si sa le livreze impreuna cu produsul in garantie.

8. Livrarea

Data estimata de livrare poate varia in functie de produs, si este afisata in pagina produsului, in pagina de Comanda precum si in e-mailul sau telefonul de confirmare a Comenzii.

LIVRARE ORIUNDE IN ROMANIA IN TERMEN DE 24-48H, CU O TAXA UNICA DE 25LEI TVA INCLUS/COLET

Pentru toate categoriile de produse, termenul general este de 1- 2 zile lucratoare, iar maximul de 30 de zile de la data confirmarii Comenzii.


Pentru a verifica stadiul unei comenzi va rugam accesati site-ul www.nemoexpress.ro sau sa sunati la dispecerat 0219392.

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face conform optiunii Clientului, prin Curier sau ridicare personala (optiuni disponibile in pagina de finalizare a comenzii). Intre inregistrarea Comenzii si preluarea acesteia de catre Curier exista un interval de 12-24 ore. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depasi termenul maxim prevazut mai sus. 

11. Politica de retur. Dreptul de retragere

Conditii generale

Daca alegerea facuta te nemultumeste in vreun fel, sau daca pur si simplu te-ai razgandit, ai 14 zile calendaristice din momentul achizitiei, pentru a cere inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

 • Daca ai primit produsul incomplet sau este neconform, este necesar sa ne semnalezi acest lucru in maxim 48 de ore de la primirea comenzii.
  • Nu se considera neconformitate diferentele de nuante rezultate la imprimarea imaginilor, fata de descrierile/imaginile vizualizate in format electronic/digital.
 • Legea care reglementeaza dreptul de retragere (OUG 34/2014) poate fi accesata AICI.
 • Pentru a va exercita dreptul de retragere este necesar sa solicitati numar retur RMA pe email la office@e-brand.ro sau sa completati Formularul de Returnare.
 • Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de catre consumator.
 • Pentru returul comenzilor ce au beneficiat de transport gratuit ne rezervam dreptul de a aplica o taxa de manipulare fixa de 25 RON tva inclus.

Te rugam sa parcurgi cu atentie pasii mentionati mai jos pentru a returna un produs.

Nu se vor accepta retururile in termen de 14 zile calendaristice, daca:

 • Produsele prezinta urme de uzura sau ajung in stare deterioarata la noi
 • Produsele au fost  confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar (conf art 16, lit C din OUG 34/2014);
 • Comanda contine mai mult de 1 (una) bucata tip de produs. Pentru a-ti face o impresie despre calitatea tablourilor poti plasa comanda pentru 1 tablou, dupa care, in general esti multumit si te asteptam cu o noua comanda. Pentru fototapet poti solicita mostre de material gratuit.
 • Contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre profesionist;

Nerespectarea acestor conditii poate duce la aplicarea unui comision de readucere la conformitate intre 10-50% din valoarea produsului sau refuzarea cererii de retur. Aceasta decizie va fi comunicata in baza unei constatari estetice si tehnice a produsului returnat.

12. Forta majora

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/partial) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului. 

Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune-interese.

Forta majora va fi probata conform legii.

13. Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre e-brand.ro si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente de la domiciliul Clientului.

Incepand din data de 9 Ianuarie 2016 se aplica prevederile Regulamentului nr. 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum.

Platforma SOL este conceputa ca un instrument online dezvoltat de Comisia Europeana si functioneaza ca un punct de intrare unic pentru consumatorii si comerciantii care doresc o solutionare pe cale extrajudiciara a litigiilor rezultate din tranzactiile online.

 

 

Platforma de Solutionare On-Line a Litigiilor poate fi accesata aici: 

 

Platforma SOL  

 

14. Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Actualizat la data de 28.08.2016: E-BRAND DEVELOPMENT